Hastanemizden çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınmış olup...
10 Ekim 2020

Bugün saat 00.50 de psikiyatri servisimizde yatan bir hastamızın neden olduğu yangın kısa sürede kontrol altına alınmış olup, hızla yapılan tahliye sürecini müteakip şu an psikiyatri servisi dışında tüm servis ve birimlerimiz normal sağlık  hizmeti sunumuna devam etmektedir. Hastanemize gelerek kriz yönetimine katkı veren başta Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Doç.Dr. Mehmet Köş, İl Sağlık Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet  Gülüm ve Acil Hizmetler Başkanımız Uz.Dr. İshak Şan, Ankara İtfaiyesi, güvenlik ve 112 ekipleri ve  olaydan en az etkilenme ile çıkmamızı sağlayan  nöbetçi ekip ve evden gelerek katkı veren  tüm arkadaşlarımıza ve  teşekkür ediyoruz. Olayla ilgili inceleme başlatılmış olup, müdahale sırasında etkilenen güvenlik ve sağlık ekibimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

diskapi-yangin.jpg