2019 YILI 2. DÖNEM YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU
17 Temmuz 2020

Katılımcı niteliklerini taşıyan sağlık personelleri kursa başvurabilecek olup, adayların başvuru formunu doldurup Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Yöneticisine onaylattıktan sonra hastanemiz eğitim hemşireliği birimine elden teslim etmeleri ya da taratarak fatma.cakir13@saglik.gov.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Kursa katılmayı hak kazananlardan başvuru formlarının asılları daha sonra istenecektir. Sonuçlar makam oluru sonrası web sitemizden ilan edilecektir.

Kurs Tarihi:

02 Aralık 2019 – 13 Ocak 2020

Başvuru Tarihi:

21 Ekim – 1 Kasım 2019

Başvuru Sonuçlarının Açıklanması

18 – 25 Kasım 2019

Programın Süresi (30 iş günü)

Teorik Eğitim:15 İş Günü

Uygulamalı Eğitim: 15 İş Günü

KATILIMCI NİTELİKLERİ

• Yoğun Bakım Ünitelerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilirler.

BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER

1. Sertifikalı eğitim başvuru formu (Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Yöneticisi tarafınca imzalı ve mühürlü)
  2. Diploma fotokopisi
  3. Başvuru formuyla diploma arasında soyadı değişikliği varsa nüfus cüzdanı fotokopisi