Türkiye Geneli Katılımla EMG Kursu Dışkapıda Yapıldı Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2019

Türkiye Geneli Katılımla EMG Kursu Dışkapıda Yapıldı

Temel EMG-II Kursu Türkiye Geneli farklı hastanelerden FTR Asistan ve Uzmanların geniş sayıda katılımıyla hastanemiz konferans salonunda gerçekleşmiştir.

FTR asistan ve uzmanlarının Nörofizyoloji alanında bilgi ve deneyimlerini arttırmayı amaçlayan ve temel konuları içeren ilki 15 Haziran’da gerçekleşen EMG kurs programlarının ikincisi  Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi Konferans salonunda yapılmıştır. Bu programda ağırlıklı olarak EMG çalışmaları sık yapılan klinik problemler ve bunların elektrofizyolojik özellikleri kapsamlı olarak ele alınmıştır.

Kursun düzenlenmesinde emeği geçen; Doç.Dr.Ece Ünlü Akyüz, Prof.Dr. Müfit Akyüz, Prof.Dr. Murat Zinnuroğlu hocalara, ayrıca emeği geçen Doç.Dr. Elif Yalçın, Dr. Zuhal Özişler, Doöç.Dr. Ebru Karaca Umay, Prof.Dr. Gülümser Aydın, Doç.Dr. Özlem Taşoğlu, Prof.Dr. Metin Karataş, Doç.Dr. Özgür Karaahmet, Prof.Dr. Lale Aktekin, Prof.Dr. Barın Selçuk  hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

• IMG_4941.JPG
  • IMG_4917.JPG