2019 YILI 1. DÖNEM ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU
11 Nisan 2019

Katılımcı niteliklerini taşıyan sağlık personelleri kursa başvurabilecek olup, adayların başvuru formunu doldurup Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Yöneticisine onaylattıktan sonra hastanemiz eğitim hemşireliği birimine elden teslim etmeleri ya da taratarakgulcin.gulesen@saglik.gov.tradresine göndermeleri gerekmektedir. Kursa katılmayı hak kazananlardan başvuru formlarının asılları daha sonra istenecektir. Sonuçlar makam oluru sonrası web sitemizden ilan edilecektir.

Kurs Tarihi:01 Nisan – 10 Mayıs 2019
Başvuru  Tarihi:25 Şubat – 8 Mart
Başvuru Sonuçlarının Açıklanması18 – 29 Mart 2019
Programın Süresi (30 iş günü)Teorik Eğitim:15 İş Günü
Uygulamalı Eğitim: 15 İş Günü
KATILIMCI NİTELİKLERİ
  Çocuk ve Erişkin Acil Servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilirler.
BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER
1.      Sertifikalı eğitim başvuru formu  (Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Yöneticisi tarafınca imzalı ve mühürlü)

2.      Diploma fotokopisi

3.      Başvuru formuyla diploma arasında soyadı değişikliği varsa nüfus cüzdanı fotokopisi