Bilimsel Toplantı: Diafragma Pil Uygulamaları: Elektrofizyolojik Değerlendirme ve Uygun Hasta Seçimi Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2019

S.B.Ü. Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim dalının düzenlediği bilimsel toplantı hastanemizde yapıldı.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğimiz'den Eğitim ve İdari sorumlusu Doç.Dr.Ece Ünlü Akyüz'ün organize ettiği
toplantıda Diafragma Pil Uygulamaları: Elektrofizyolojik Değerlendirme ve Uygun Hasta Seçimi konusu anlatılmıştır.
Katılımlarından dolayı meslektaşlarımıza ve kliniğimizden yeni emekli olan ve bu konuda büyük emekleri olan sayın Dr.F.Aytül Çakcı hocamıza çok teşekkür ederiz.

Konuşmacılar:
Doç.Dr. Ece Ünlü Akyüz