SUPPORT AND QUALITY SERVICES MANAGER

Orhan PEHLEVAN

Sorumlu Olduğu Alanlar:

*Sivil Savunma (Acil Durum ve Afet Yönetimi)

*Sürekli İşçi Personel Birimi

*Hasta Kayıt ve Bilgi İşlem Personeli

*Teknik Hizmetler (Hast.Müh. Hasan ÇAKIR)

Özgeçmiş:

1982 yılında Trabzon, Akçaabat’ta dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise eğitimini Trabzon’da tamamladı.
Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdare Bölümünden mezun oldu.
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında (Hastane İşletmeciliği Bilimdalı) Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.
Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünden 2018 yılında mezun oldu.
Halen Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümünde Doktora eğitimine devam etmektedir.
Memuriyet hayatına Siirt Eruh Merkez Sağlık Ocağında Sağlık Memuru olarak başladı.
Sonrasında sırayla Ankara ve Rize İl Sağlık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şubelerinde Sağlık Memuru olarak görev yaptı.
2008-2012 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünde Yardımcı Sağlık Personeli Atama Şubesinde Birim Sorumlusu olarak görev yaptı.
2012 ile 2018 yılları arasında Ankara İl Sağlık Müdürlüğünde İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.
2018 yılı Şubat ayında Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak atanmış, halen bu görevi yürütmektedir.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.