2021 YILI 1. DÖNEM ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2021

2021 YILI 1. DÖNEM ACİL BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI DUYURUSU

Katılımcı niteliklerini taşıyan sağlık personelleri kursa başvurabilecek olup, adayların başvuru formunu doldurup Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Başhekimine onaylattıktan sonra hastanemiz eğitim hemşireliği birimine elden teslim etmeleri ya da taratarak u.celikbarmakci@saglik.gov.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Kursa katılmayı hak kazananlardan başvuru formlarının asılları daha sonra istenecektir. Sonuçlar makam oluru sonrası web sitemizden ilan edilecektir.

Kurs Tarihi:

08 Kasım – 17 Aralık 2021

Başvuru Tarihi:

29 Eylül – 08 Ekim 2021

Programın Süresi (30 iş günü)

Teorik Eğitim:15 İş Günü

Uygulamalı Eğitim: 15 İş Günü

KATILIMCI NİTELİKLERİ

• Çocuk ve Erişkin Acil Servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilirler.

BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER

1. Sertifikalı eğitim başvuru formu (Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Başhekimi tarafınca imzalı ve mühürlü)

Program Sorumlusu

Ümran BARMAKÇI