2019 YILI 2. DÖNEM AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2019

2019 YILI 2. DÖNEM AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU

Kurs Tarihi: 04 Kasım – 03 Aralık 2019

Başvuru  Tarihi: 16 – 25 Eylül 2019

Ekte bulunan Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartları’nda yer alan katılımcı niteliklerini taşıyan kişiler kursa başvurabilecek olup, adayların başvuru formunu doldurup Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Yöneticisine onaylattıktan sonra birimimize elden teslim etmeleri ya da taratarak u.celikbarmakci@saglik.gov.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.   Kursa katılmaya hak kazananlardan başvuru formlarının asılları daha sonra istenecektir. Sonuçlar makam oluru sonrası web sitemizden ilan edilecektir.

Adayların başvuru yapmadan önce ekteki tüm dokümanları dikkatlice okumaları gerekmektedir.

Ekler:

Resmi Yazı
Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Standartları
Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Ücreti ( Özel Hastaneler İçin )
Sertifikalı Program Ücreti ( (Özel Hastaneler İçin)
Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru Formu

Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat: 0312 3103535 / 1069