Hastanemiz böbrek nakli ekibi bir hafta içinde biri Suriyeli, biri Iraklı iki hastaya şifa oldu Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2019

Hastanemiz böbrek nakli ekibi bir hafta içinde biri Suriyeli, biri Iraklı iki hastaya şifa oldu:
Yıllardır ülkelerinde diyalize bağımlı olarak yaşayan iki hasta ekibimizin gerçekleştirdiği başarılı birer böbrek nakli ameliyatıyla sağlığına kavuştu. Başhekimimiz Sn.Prof.Dr.Selçuk Çomoğlu hastaları odalarında ziyaret etti ve organ nakli cerrahları Doç.Dr.Sanem Çimen, Doç.Dr.Sertaç Çimen ile Nefrologlar Doç.Dr.Ebru Gök Oğuz ile Uzm.Dr.Kadir Gökhan Atılgan’dan hastalarla ilgili bilgi aldı ve ekibin başarılarının devamını diledi.